Un encontre especial: L’Arbodissea i els Vents del Món amb alumnes de la UIB i els infants del CEIP Simó Ballester de Manacor

 In Cantates, L'Arbodissea, UIB

El passat dia 24 de maig, l’alumnat universitari de la UIB es va unir amb l’alumnat del CEIP Simó Ballester de Manacor per oferir una actuació musical extraordinària de l’obra L’Arbodissea i els Vents del Món. La representació es va dur a terme a l’església de Sant Vicenç Ferrer de Manacor, que es va omplir de gom a gom per acollir aquest esdeveniment tan especial.

La participació de 400 infants, que van demostrar el seu talent a través dels instruments musicals, el cor i l’equip actoral, va ser un dels elements més destacats de la jornada. Aquesta fusió de música, veu i teatre va crear una experiència única i gratificant per a tots els involucrats, des dels petits artistes fins al públic entusiasta que va assistir a la representació.

L’obra L’Arbodissea i els Vents del Món va captivar l’audiència amb la seva narrativa fascinant i l’excel·lent interpretació dels joves talents. Els infants van mostrar una gran dedicació i entusiasme, fruit d’un treball col·lectiu intens i ben coordinat. Els instruments musicals i les harmonies corals es van combinar de manera magistral, oferint una actuació de gran qualitat que va ser molt aplaudida pels assistents.

La col·laboració entre l’alumnat universitari de la UIB i els infants del CEIP Simó Ballester va ser clau per a l’èxit de la representació. Aquest projecte no només va permetre als estudiants universitaris aplicar els seus coneixements en un context real, sinó que també va oferir als infants una oportunitat única de brillar i aprendre en un entorn artístic i educatiu. A la imatge superior es pot veure un dels assajos realitzats amb l’alumnat de l’assignatura de La Representació Escènica a l’escola infantil (fons) i l’alumnat del CEIP Simó Ballester (assegut a terra).

L’església de Sant Vicenç Ferrer, plena de famílies, amics i membres de la comunitat, va ser el marc perfecte per a aquest esdeveniment, creant una atmosfera càlida i acollidora que va contribuir a l’èxit de l’obra. La resposta del públic va ser entusiasta, amb aplaudiments i elogis per als joves intèrprets i els seus mentors.

Recent Posts