Na Tuga i la Mar, cantata amb alumnat de la UIB

 In Cantates, UIB

El passat dia 13 de maig, l’alumnat de 2n curs del grau universitari d’educació infantil va tenir l’oportunitat de viure una experiència única amb la representació de la cantata de perfil ecologista Na Tuga i la Mar. Aquest esdeveniment es va dur a terme a l’aula magna de l’edifici Guillem Cifre de Colonya de la UIB, marcant el final del procés de l’assignatura.

Aquesta representació no només va involucrar l’alumnat de la menció de música que va acompanyar instrumentalment i va dirigir l’obra, sinó que també va comptar amb la col·laboració especial dels infants de l’Estudi Creatiu Antònia Oliver i Mireia Canyelles, que varen aportar una dimensió artística addicional projectant les seves creacions durant l’obra. Les seves peces visuals van proporcionar una experiència immersiva tant per als participants com per al públic assistent.

La cantata Na Tuga i la Mar tracta temàtiques ecologistes, posant en relleu la importància de la conservació dels oceans i el respecte per la natura. A través de la música i les arts visuals, els participants van poder transmetre un missatge sobre la protecció del medi ambient, destacant la rellevància de l’educació ecològica des de les primeres etapes de la vida.

Aquesta experiència va suposar una oportunitat valuosa per a l’alumnat de 2n curs, ja que no només van poder aplicar els coneixements adquirits durant l’assignatura, sinó que també van viure de primera mà la importància del treball en equip i la col·laboració interdisciplinària. La combinació de música, art i educació ambiental va resultar en una representació memorable que va deixar una empremta significativa en tots els participants.

Recent Posts