Un concert solidari il·lumina la secció infantil de l’Hospital Son Espases

 In Bestiari de les galàxies, Cantates

El passat dia 8 de maig, els passadissos de l’Oncologia Infantil de l’Hospital Son Espases es van omplir d’alegria i música, gràcies a un esdeveniment únic que va portar una dosi d’alegria i esperança als pacients més joves. Més de trenta estudiants de magisteri del CESAG es van unir en un gest solidari per oferir un espectacle que ningú oblidarà.

  

L’obra representada va ser “El bestiari de les galàxies”, una producció de Miquel Maria i Francesc Vicens que va combinar creativitat, teatre i música en una experiència única. Els estudiants, que havien estat treballant durament durant mesos, van portar a la vida personatges màgics i fascinants que van captivar l’atenció de tots els presents.

No obstant això, el veritable encant d’aquesta ocasió va ser la trobada entre els pacients i els estudiants. La il·lusió i la força dels infants, que lluiten contra la malaltia dia rere dia, van ser una font d’inspiració per a tots nosaltres.

L’acte va ser possible gràcies a l’esforç conjunt de tots els estudiants de magisteri i el personal de l’hospital que van fer possible aquesta experiència. La col·laboració entre el món universitari i el sector de la salut va demostrar com la comunitat pot unir-se per fer una diferència real en les vides de les persones.

El somni d’un món millor es va fer realitat durant aquest concert, i esperem que continuem treballant junts per fer-ho possible cada dia. La nostra més sincera enhorabona a tots els qui van participar en aquesta meravellosa experiència, i a tots els pacients valents i les seves famílies, sou la nostra font d’inspiració.

Recent Posts
Bestiari de les galaxies