George Harrison. The Inner Light. Una vida espiritual

 In Beatles, Llibres, Mascaró

Vos present el meu nou llibre. Biografia de George Harrison des de la vessant espiritual i creativa del ex-Beatle, un pretext per aprofundir en els aspectes musicals que neixen del món interior del músic, una vida a la recerca de la llum interior (The Inner Light).

16. hqdefault

El llibre posa de manifest aspectes inèdits dels viatges a l’Índia, de la relació amb Joan Mascaró i la seva correspondència, l’afinitat amb el moviment Hare Krishna, la pràctica de la meditació trascendental o la influència de Ravi Shankar al llarg de la vida de Harrison.

George Harrison. The Inner Light, una vida espiritual és el fruit de quatre anys de treball intensiu, documentat i acarat de tota la discografia i bibliografia angloamericana de qui va ser el Beatle més controvertit i reservat. A més, l’obra analitza de forma exhaustiva la correspondència amb Joan Mascaró, el professor de sànscrit i pali a Cambridge, i analitza la presència de Maharishi a Mallorca, entre altres curiositats.

mascaro_sinopsi_1

Les gairebé 300 pàgines del llibre distribuïdes en 14 capítols serveixen per exposar de manera rigorosa i a la vegada entretinguda els episodis més rellevants de la vida de George Harrison -(dissolució dels Beatles, la mort de Lennon, l’activisme Krishna, les incontables estades a l’Índia, el concert pels damnificats de Bangladesh, etc.)-.

El llibre és el testimoni d’una vida centrada en la recerca d’una veritat inefable a la vegada que traça un recorregut que ajudarà tant al lector expert com el no iniciat a  comprendre les ambicions d’un músic que va convirtir les seves creacions en una via per assolir el camí cap a la il·luminació, cap a la Llum Interior.

9788497437721_04_n

El llibre es podrà trobar a les llibreries a partir de dia 10 d’abril, l’edita Milenio a la col·lecció Música que dirigeix Xavier de Castro. La presentació serà dia 10 d’abril a les 19’00h a Xocolat Centre (Font i Monteros 18, Palma) i participaran l’historiador Tomeu Canyelles, la crítica literària Antònia Ramon, l’editor Xavier de Castro i l’autor. L’acte acabarà amb un concert acústic de les cançons més representatives de George Harrison a càrrec de Xavier Escutia i Toni Vives.

Recent Posts